Samen gericht op succes

Succesvolle online diensten bestaan uit websites en (social) media die onze klanten helpen hun organisatiedoelen te behalen, hun doelgroep te bereiken en het juiste rendement uit de online activiteiten te halen. 

Bij J&J Step Forward willen we graag het beste uit al onze projecten halen. We analyseren elk project, om alle positieve en negatieve punten mee te nemen naar ons volgende project. 

We streven daarom ook samen met de klant naar succes. Zelf willen wij tevreden zijn met ons werk, maar de klant moet natuurlijk minimaal zo tevreden zijn. 

De ideale match

Wij zijn online marketeers met focus op Content Marketing, Customer Relations Management (CRM) & e-Business. Wij helpen jou, zodat jij je kan richten op de behoefte van je klanten en wat jij hun te bieden hebt.

Met onze no-nonsense houding en nuchtere aanpak passen wij uitstekend bij kleinere organisaties (< 200 werknemers). Wij richten ons sterk op startende ondernemers die oprechte en pragmatische hulp kunnen gebruiken. Binnen deze klantgroep werken we het liefst met organisaties gericht op (hardloop)sport en alle faciliterende bedrijven en dienstverleners daaromheen.

Denk jij dat wij prima bij elkaar passen, maar val je buiten onze omschrijving? 

Neem ook dan gerust contact op. Je weet pas of er een goede match is nadat je elkaar hebt leren kennen!

Over ons

Jeroen Bloks

Jeroen Bloks

Online (CRM) marketeer | Klantreis specialist | Business consultant

48 jaar en al 30 jaar gelukkig samen met mijn vrouw. Vader van twee jong volwassen kinderen. Atletiek en hardloop fan, die zelf een 'enthousiaste amateur' is op de 5 km.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring op het scheidsvlak van Business en IT.
Van nature richt ik mij op de balans in klantbehoeften, bedrijfsprocessen en organisatieresultaten.

Ik word vaak omschreven als een pragmatische informele leider, die hulpvaardig is en zelf ook zonder moeite de mouwen opstroopt.

Strategische lange termijn doelen zet ik graag om in een online marketing jaarplan. Maar ik word net zo enthousiast als ik snel de eerste producten en diensten neer kan zetten om daarna te leren en continue te verbeteren.
Zo heb je het snelst resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.
Jasper Bloks

Jasper Bloks

Online content marketeer

18 jaar en mede-eigenaar van het bedrijf J&J Step Forward. In 2023 heb ik mijn middelbare school afgerond. Mijn profiel werkstuk ging over het opstarten van je eigen bedrijf en online marketing.

Inmiddels doe ik de 2 jarige studie Online Contentcreator in Amersfoort. Hier ga ik meer leren over contentmarketing. Naast theorie is het veel doen en samenwerken met bedrijven. Zo ontdek ik hoe ik verschillende problemen kan oplossen.

Ik ben gek op hardlopen. Ik train 6 keer per week met een hardloopgroep in Utrecht en doe graag mee aan wedstrijden. Dit jaar een medaille op het NK is mijn doel. Het mooiste aan hardlopen is dat je heel vrij bent en je jezelf tot het uiterste kan pushen. Zo'n training is niet altijd leuk, maar achteraf geeft dit altijd een goed gevoel.

Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn en met allemaal leuke, originele, praktische ideeën en oplossingen te komen.