Meestgestelde vragen

We proberen alles zo eenvoudig en compleet mogelijk uit te leggen op onze website. Uiteraard is niet altijd alles zo duidelijk als je bedoelt.

Daarom hier één overzicht met de meestgestelde vragen.
Natuurlijk ook gewoon heel handig als je antwoord zoekt op 1 of 2 specifieke vragen.

Top 5 vragen

Wij weten uit ervaring dat het vaak heel lastig is om zelf te bepalen wat je precies allemaal nodig hebt en hoe je alles wilt hebben.

Door opties te bieden die eenvoudig gecombineerd en gepersonaliseerd kunnen worden kost dit veel minder tijd en is jouw eindresultaat vaak veel beter passend bij wat jij wilt.

Daarnaast zijn wij zo in staat om jou een hele goede en mooie website te bieden tegen scherpe prijzen. Een concept waar wij achter staan!

Absoluut niet!

Websites die volledig vanaf de basis bedacht en ontworpen zijn in overleg met de klant zijn leuke en uitdagende projecten met vaak hele mooie resultaten. Daarom bieden wij dit soort websites ook.

Deze trajecten zijn arbeidsintensief voor beide partijen en een stuk duurder. De kosten en (verwachte) resultaten moeten in verhouding staan. Voor veel (startende) ondernemingen of verenigingen is deze investering het niet waard en bijna nooit nodig.

Ja.

Hebben wij een website voor je gemaakt, dan helpen wij je graag om de beoogde resultaten te bereiken.

Je kan bij ons terecht voor:
Functioneel/technisch beheer; je website blijft goed en veilig werken.
Contentmanagement; jij levert (bron)informatie en bestanden, wij zorgen dat de inhoud van jouw website up-to-date en aantrekkelijk blijft.

Een herkenbaar probleem waar wij je graag mee helpen. Je hebt nog géén logo, of niet in het juiste formaat. Je hebt nog géén eigen lettertype, beeldmateriaal, etc.

Dat is allemaal wel nodig om professionele content en websites te maken. Daar helpen wij jou graag bij.

Ja.

Contentmanagement en social media beheer vallen onder onze diensten.
Uiteraard moet je altijd zelf wat blijven doen, maar je kan veel aan ons overlaten.
Bijvoorbeeld ook projectleiding bij een specifiek klantreistraject, event of campagne.

Alle vragen

Wij weten uit ervaring dat het vaak heel lastig is om zelf te bepalen wat je precies allemaal nodig hebt en hoe je alles wilt hebben.

Door opties te bieden die eenvoudig gecombineerd en gepersonaliseerd kunnen worden kost dit veel minder tijd en is jouw eindresultaat vaak veel beter passend bij wat jij wilt.

Daarnaast zijn wij zo in staat om jou een hele goede en mooie website te bieden tegen scherpe prijzen. Een concept waar wij achter staan!

Absoluut niet!

Websites die volledig vanaf de basis bedacht en ontworpen zijn in overleg met de klant zijn leuke en uitdagende projecten met vaak hele mooie resultaten. Daarom bieden wij dit soort websites ook.

Deze trajecten zijn arbeidsintensief voor beide partijen en een stuk duurder. De kosten en (verwachte) resultaten moeten in verhouding staan. Voor veel (startende) ondernemingen of verenigingen is deze investering het niet waard en bijna nooit nodig.

Ja.

Hebben wij een website voor je gemaakt, dan helpen wij je graag om de beoogde resultaten te bereiken. Je kan bij ons terecht voor:
• Functioneel/technisch beheer; je website blijft goed en veilig werken.
• Contentmanagement; jij levert (bron)informatie en bestanden, wij zorgen dat de inhoud van jouw website up-to-date en aantrekkelijk blijft.

Meer weten over Contentmanagement en beheer? Kijk hier.

Een herkenbaar probleem waar wij je graag mee helpen. Je hebt nog géén logo, of niet in het juiste formaat. Je hebt nog géén eigen lettertype, beeldmateriaal, etc. De kans is groot dat wij je daar goed mee kunnen helpen.

Het uitgangspunt is dat jij weet welke informatie nodig is op jouw website. Wij maken hier dan de teksten van.

Is het voor jou lastig om de juiste informatie aan te leveren? Dan kunnen we samen een concurrentie en doelgroep analyse doen. Zo weten wij wat relevante informatie is voor op jouw website. Eigenlijk heb jij dan de vragen waar je het antwoord op moet geven.

Kortom, we vinden altijd wel een creatieve manier om hier samen uit te komen. Houdt er wel rekening mee dat dit ons beiden altijd tijd kost en commitment vraagt.

WordPress websites hebben onze voorkeur en zijn onze standaard. Dit biedt enorm veel mogelijkheden en eenvoudig beheer.

Maar indien gewenst maken we ook websites met andere systemen als, dat jouw voorkeur heeft.

We gaan wel het gesprek aan om te kijken of dat echt de meest verstandige keuze is.

Wij bieden template pakketten omdat je hiermee altijd zelf snel professionele posts kan maken, tegen lage kosten.

Soms is dit het enige dat (nu) nodig is, de beste oplossing bij het beschikbare budget of moet de foto/video direct geplaatst worden.

Ja, natuurlijk.

Bijna alle pakketten, abonnementen en diensten bevatten content creatie!

Neem contact met ons op en geef aan wat je wilt. Veel is mogelijk. Van 1 los bericht op social media of website tot inhuur voor content creatie.

Als je een contentset koopt doe je dat met een doel.

Het liefst denken wij met je mee hoe jij het meest (kosten)effectief dat doel bereikt. Zo krijg jij goede en complete content. Dat inspireert en motiveert ons.

Kortom, een campagne.

Dat is afhankelijk van het social media platform.

Bij Instagram is dat de visual voor de profiel foto, activeren contact, organisatie beschrijving, uitgelichte stories met over jouw organisatie en diensten. Voor Facebook en LinkedIn komen daar profiel banners etc. bij.

Wij zorgen dat de standaard onderdelen in jouw huisstijl en de juiste content beschikbaar zijn. Een herkenbare en professionele basis.

Naast opstarten en doelgerichte campagnes is continue zichtbaar zijn zeer belangrijk op social media. 

Door regelmatig ‘afwezig’ te zijn verlies je volgers en voelen de overgebleven zich minder betrokken bij jouw organisatie. Daardoor draagt social media minder bij aan jouw doelstellingen.

Onze abonnementen zijn hiervoor bedoeld. Dan helpen wij dit plannen en maken.

Voor onze dienstverlening is content beheer gericht op het beheer van de informatie op de website. Voorbeelden: oplossen van een taalfout, update FAQ of het toevoegen van een nieuw teamlid.

Content management gaat over teksten en beeldmateriaal website en/of social media gericht op nieuwe onderwerpen en/of resultaten. Voorbeelden: wervingsactie nieuwe teamleden, nieuwsbericht en aanmelden voor partnerevent, etc.

Functioneel/technisch beheer zijn de dagelijkse en periodieke werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden om de website goed te laten functioneren, onder andere:

» software updates
» security updates
» aanpassingen zodat de website blijft werken met de updates
» controles en aanpassingen voor de snelheid

Nee, dat is onmogelijk.

Wij hebben niet de kennis van jouw bedrijf, markt en doelgroep die jij wel hebt. De content die wij maken is ‘jouw verhaal’. Ook praktische zaken  zorgen dat jij zelf wat moet doen. Foto’s of video van een training, workshop, teamuitje etc. moet je zelf maken – wij zijn daar immers niet bij.  

Nee, althans bijna nooit.

Afhankelijk van de samenwerkingsvorm en jouw huisstijl (bijvoorbeeld casual/do-it-yourself), kunnen wij misschien de meest geschikte partij zijn en dan helpen we natuurlijk graag.

Vaak adviseren we te werken met je eigen fotograaf of (drone)videograaf.

Indien gewenst organiseren en selecteren we graag met jou een geschikte partner. Misschien hebben wij een geschikte kandidaat in ons netwerk?

Content heeft altijd een doel. We maken daarom altijd een plan, omdat we met elkaar moeten weten wat je moeten doen om dat resultaat te bereiken.

Dit plan gaat altijd over 2 à 3 maanden content. Zo weten we welke informatie en beeldmateriaal we van jou nodig hebben.

Vaak kunnen we direct aangeven wat de eisen aan het beeldmateriaal zijn en wat hierop moet staan.

Het liefst doen wij content management voor websites die we zelf hebben gemaakt. Maar wij kunnen werken met veel soorten content management systemen.

Voor ons is een prettige  samenwerking om tot de juiste content te komen het belangrijkst. Voor jou bepaalt dat het optimale resultaat uit een content abonnement.

Hebben wij de website niet gemaakt? Dan doen we altijd een betaalde intake. Je ontvangt daarna een offerte voor eerste aanpassingen en beheer. 

Kennen wij jouw systeem nog niet, dan zijn we daar eerlijk over en leren we graag snel bij.

Vaak wel.

Bij een WordPress website is dat vaak mogelijk. Met andere systemen niet.

We doen altijd een betaalde intake. Je ontvangt daarna een offerte voor eerste aanpassingen en beheer.  Er zijn vaak aanpassingen nodig als gevolg van achterstallig onderhoud of inrichting die niet past bij onze werkwijze 

Nee.

Tegenwoordig hebben veel organisaties direct behoefte aan online activiteiten om hun doelen te halen. Maar dat is lang niet altijd waar. Soms is dit in het begin niet nodig, of over het hoofd gezien. Ook na 2 of 3 jaar kan je behoefte hebben aan een Online Start-up.

Online Start-up is er ook voor organisaties die alles al hebben, maar een frisse start willen maken. 

Per klant kan dit verschillend zijn. De beste samenvatting is het in 1 keer afnemen van een groot deel van onze diensten. We hebben samen een analyse gedaan van jouw situatie en een gezamenlijk plan opgesteld. 

Door dit als pakket af te nemen kunnen wij een gunstiger tarief rekenen, dan voor de losse diensten.

Bij consultancy draait het voor ons om advies, een specifiek doel of resultaat. Daar wordt je een periode voor ingehuurd. Vaak op basis van gefactureerde uren achteraf. Het is ook mogelijk om een fixed price opdracht af te spreken.

Freelance opdrachten zijn altijd op basis van inspanningsverplichting. We werken mee net als een reguliere medewerker, wij zijn er voor tijdelijk extra werk te verzetten of iemand te vervangen.

Contentcreatie, contentmanagement, agile teamlid, beeldbewerking, klantonderzoek, design thinking trajecten. vanaf €27 p/u

Klantreis verbeteren, online marketingplan, innovatie & startup, online CRM, interim Product Owner of projectmanager marketing & software.

vanaf €79 p/u

Niet als losse dienst of opdracht.

Wij richten ons op websites, social media, content, CRM en e-Business.

Zodra wij een samenwerking aangaan helpen wij ook met SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (zoekmachine advertenties), adverteren op social media, etc. als dat nodig en gewenst is.

Jouw huisstijl laat zien wie jij bent en wat klanten/leden bij jou kunnen vinden. Het onderscheid jou van anderen.

Huisstijl is dus heel breed. Ben je formeel? Welke kleding draag je? Hoe ziet je bedrijf eruit? Ook online zijn er veel aspecten waarmee je onderscheidend kan zijn.

Wij richten ons met jou op:
» Logo «
» Lettertype «
» Schrijfstijl «
» Kleuren «

Wij werken volgens het motto “Think Big – Start Small”.

Graag schetsen we met jou het grote plaatje. Daarna gaan we gericht aan de slag met 1 of 2 resultaten, die we eerst neerzetten voordat we het volgende oppakken; beter 1 resultaat goed neergezet, dan met veel oneindig lang bezig!

We pakken alles stapsgewijs aan volgens onze standaard werkwijze.

» webshops voor goederen
» online maatwerkapplicaties die gebruik maken van webtechnologie maar geen website zijn
» app-ontwikkeling
» integratie met CRM-, ERP en/of backoffice systemen

Dit kost ons teveel tijd, jou teveel geld en beiden lopen we teveel

Door een bestelformulier in te vullen geef je aan wat je wilt en hoe je dit wilt. Met het bestelformulier vraag je een offerte op. 

Zodra je een offerte hebt goedgekeurd is het een formele opdracht. Dan gaan wij voor je aan het werk en krijg je uiteraard een factuur.

Wij factureren zoveel mogelijk vooraf (kleine bedragen), bij grote projecten vragen we een aanbetaling en factureren we het restant na oplevering.

Bij Consultancy en Freelance achteraf over de gemaakte uren.

Je ontvangt van ons altijd digitale facturen per e-mail.

Je ontvangt van ons een pdf, met daarop het te betalen bedrag. We zorgen ook voor een betaallink (iDEAL) en QR-code om eenvoudig te betalen met online bankieren.

Op onze producten en diensten is 21% btw van toepassing.

Nog weinig ervaring? Wij betalen de btw aan de belastingdienst. Als organisatie kan jij de btw terugvragen van de belastingdienst.

Nee. We bieden direct scherpe prijzen, daar halen we niets vanaf.

In overleg kunnen we wel zorgen dat jouw kosten beter passen bij je budget. Misschien kunnen er 1 of 2 functies vervallen, heb je minder templates nodig, of is een eenvoudigere versie van een pagina onderdeel voor jou goed genoeg. Op basis van dit soort keuzes gaat de prijs uiteraard omlaag.

Ons speciale aanbod bestaat uit extra scherpe prijzen – kortingen – voor aan (hardloop)sport gerelateerde organisaties & starters.

Maar ook op standaard producten die beter passen of een alternatief financieringsmodel.

Om goede websites en content te maken moet je je verdiepen in de organisatie en de doelgroep van de organisatie.

Door onze natuurlijk interesse en ervaring weten we hier in de basis al meer waardoor alles voor beide partijen minder tijd kost.

Dat is niet heel concreet te beantwoorden. In iedere situatie kan dit anders zijn.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat we de eerste eenmalige kosten voor jou laag houden. Samen doen we een vervolginvestering voor een specifiek resultaat. De opbrengsten delen wij, zo spreiden we beiden het risico en vergroten we beiden de kans op meer inkomsten. Win-Win.