Meer dan alleen online:
onze benadering van ondersteuning

Ondersteuning bij ondernemen

Bij J&J Step Forward draait alles om het ondersteunen van jou en je organisatie.

Of je nu net begint met je bedrijf, een website wilt laten bouwen, je organisatie wilt digitaliseren of een duwtje in de rug nodig hebt voor sociale media. Wij zijn er om je te begeleiden of gewoon praktisch en snel je eerste online marketing activiteiten op te zetten. 

Maar wist je dat onze hulp verder gaat dan alleen onze online marketing diensten?

"Marketing is een functie binnen organisaties en [tevens] een verzameling van processen voor het creëren, communiceren en leveren van waarde voor klanten en voor het beheersen van de klantrelatie op manieren die gunstig zijn voor de organisatie en haar belanghebbenden"
American Marketing Association
officiële definitie 2004

Onze kijk op online marketing

De wereld wordt steeds meer digitaal. Het is daarom eenvoudig te denken dat online marketing een op zichzelf staand vakgebied is. Dat is natuurlijk niet zo. Alles begint met jouw organisatieaanpak en marketingstrategie. Online Marketing gaat vervolgens over alle digitale marketingactiviteiten die bijdragen aan jouw organisatiestrategie.

Marketing is veel meer dan ‘reclame’. Daarom hebben we een definitie opgenomen die in veel variaties terugkomt in moderne marketing theorieën.

Het liefst duiken wij met onze klanten in alle aspecten om te helpen met de volledige marketingstrategie.
In de praktijk is dat niet altijd nodig of zelfs niet handig. Een aantal online marketing componenten zijn altijd nodig.
Daar richten onze basisdiensten op en van daaruit bouwen we samen verder als dat verstandig blijkt.

Veel verschillende mogelijkheden

We willen dat jouw bedrijf slaagt, daarvoor doen wij altijd een stapje extra.
Zo ontstaan klantbehoeftes op gebieden waar we eerst samen niet aan gedacht hebben.

Stel je voor, je hebt een website en alles loopt soepel. Nieuwe leden krijg je basis van persoonlijk contact. Jij hebt uit het recente verleden de positieve ervaring dat flyers helpen om meer contact te krijgen. Je vindt dat een verstandige aanvulling op je website en social media.

Hier komen wij in beeld bij de klantvraag: “Kunnen jullie ook flyers (laten) maken?”
We bieden we geen flyers als losse dienst. Maar dat betekent niet dat we jou als partner niet kunnen helpen.

Onze benadering is flexibel. Als je bij ons aanklopt met een verzoek dat buiten onze standaarddiensten valt, kijken we altijd met je mee. Als we je kunnen helpen, dan staan we klaar om dit te doen.

Valt het verzoek buiten onze kennis en expertise? Dan helpen we met het zoeken naar een oplossing en verzorgen wij de coördinatie en projectleiding als dat nodig is.

Flyers voor Track Team Utrecht

Sinds de oprichting zijn wij partner van Track Team Utrecht. Dit is een loopgroep in provincie Utrecht. Voor deze loopgroep hebben we een website gebouwd als onderdeel van hun online start-up. Ben je zelf een ambitieuze hardloper of gewoon geïnteresseerd in de website? Bekijk deze dan via deze link.

Dit is de klantcase waarbij de trainer weer wilde gaan werken met flyers. 

Flyers maken

De informatie die op de flyer moest komen, kwam overeen met informatie op de website. De wensen voor het design pasten ook prima binnen onze mogelijkheden. Met deze opdracht konden wij prima uit de voeten. We hebben 3 verschillende varianten gemaakt, zodat het best passende ontwerp gekozen kon worden. Daarna hebben wij die verbetert tot de definitieve versie.

Vervolgens is het een kwestie van selecteren van de juiste drukker (prijs-kwaliteit), de bestanden aanpassen zodat deze voldoen aan de eisen van de drukker en zorgen dat de flyers bij de klant komen.

Samen naar succes

Kortom, bij ons krijg je meer dan alleen een standaarddienst. Je krijgt een partner die ook gericht is op jouw succes en die het lukt vindt om met je samen te werken, wat er ook op je pad komt.

Spreekt dit jou aan?
Kan je wel een goede (sparring)partner gebruiken? Zoek je iemand die nu snel je online activiteiten neerzet, met veel service beheerd en jou later inzichten kan geven of kan helpen bij nieuwe kansen?

Dan maken wij graag kennis met jou. In onze ervaring is een eerste gratis kennismaking vaak erg leuk.
Je zit nergens aan vast en beide partijen worden er bijna altijd wijzer van.

kennismaken@jenjstepforward.com
06 28 14 47 07 (bellen of whatsapp)