Wij helpen jou bij je online strategie

Online
Start-Up

Analyse, resultaten & evaluatie

in 3 maanden!

Creatieve en doelgerichte opstart,

vanuit bedrijfskundig perspectief.

Wij helpen jou bij je online strategie

Online
Start-Up

Analyse, resultaten & evaluatie

in 3 maanden!

Creatieve en doelgerichte opstart,

vanuit bedrijfskundig perspectief.

Online Start-Up offerte

Ben jij net gestart, van plan te starten met je eigen bedrijf, stichting of vereniging? Of ben je minder dan 2 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?
Je hebt een nieuwe website, social media, content en allerlei online media nodig. Mogelijk ben je na een eerste start toe aan vervanging van jouw online activiteiten.

Of je nu zeker wat je wilt, of helemaal niet, het kan prettig zijn een partner te hebben om mee te sparren over deze zaken waar je minder verstand van hebt.
Dan is het handig om dat met een partij te doen, waar alles in samenhang en zonder gedoe geregeld kan worden.

Als startende ondernemer ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Wij vinden het leuk om je te adviseren. Daarbij zijn wij no-nonsense en raden jou net zo lief een website af als je dat niet nodig hebt.

Online Start-Up | Think Big & Start Small

De doelen van jouw bedrijf of vereniging, bereik je vaak eenvoudiger met de juiste online activiteiten. Wil je meer leden, loyale klanten, meer omzet, lagere kosten, bekendheid of slimme afstemming?
Er zijn veel online middelen die dit mogelijk maken. ‘Zomaar’ starten is niet fout, maar kost vaak onnodig veel tijd en geld.

Think Big
Eerst is het complete plaatje van jouw organisatie nodig, inclusief jouw doelen over 3-5 jaar. Daarmee brengen we focus aan in het zetten van de juiste stappen, nu en in de toekomst. Dit is de basis om bij te sturen zodra er iets verandert of resultaten achterblijven. Welke zwaktes en bedreigingen moeten we wegnemen en hoe onderscheid jij je op lange termijn van de concurrentie?

Start Small
Nu we weten waar jij na een jaar moet staan met de inzet van online middelen, bepalen we de strategie en het plan voor aankomende 3 maanden. We richten op de online middelen die het meeste bijdragen aan de doelstellingen, realistisch haalbaar zijn in de tijd en waarmee we snel toegevoegde waarde leveren voor jou en je doelgroep.

Met Online Start-Up heb je een gedegen start van je online activiteiten. Zo heb je de grootste kans op gunstig rendement van de geïnvesteerde tijd en geld voor jouw online media.

Wat krijg je bij Online Start-Up?

 • Analyse & Online Strategie

  We kijken samen naar jouw organisatie, concurrentie en doelgroep. Hiermee maken we een online SWOT-analyse.

  Dit is de basis voor jouw online strategie. Dit geeft inzicht in jouw kansen, hoe jij je online gaat onderscheiden en met welke middelen (eerst).

 • Offerte voor Online Start-Up

  Door de online strategie weten we wat we moeten maken en publiceren. Dan maken we een offerte voor het Online Start-Up traject van minimaal 3 maanden.

  Je betaalt altijd voor Analyse & Online Strategie, dit kost € 139 excl. btw.
  Geef je akkoord op de offerte, dan krijg je € 50 korting.

 • Online marketingplan van 3 maanden

  Het online marketingplan geeft de hoofdlijnen voor 1 jaar en heeft een plan van aanpak voor 3 maanden.

  Dit bevat online middelen zoals een website, social media kanaal en overige producten die op deze website beschreven zijn. Maar ook een communicatieplan en kalender.

 • Inrichten middelen & content creatie

  Door het online marketing plan weten jullie en wij wat we moeten doen en wanneer. Dit is het grootste en belangrijkste deel van de Online Start-Up.

  Nu maken we alles en zorgen we samen dat dit beschikbaar komt voor jouw doelgroep.

 • Evaluatie & advies

  De periode uit het online marketing plan is bijna afgelopen. We evalueren samen hoe het traject is verlopen. Wat ging goed en wat kan beter?

  We kijken vooral naar het behaalde resultaat. Als er nieuwe inzichten zijn, dan doen we een update van jouw online strategie.

Starten met 1 partner die hands-on helpt tegen een ‘fair price’.

Ieder bedrijf, online strategie en alle content is uniek. De beschikbare middelen zijn standaard, daar heb je altijd een mix van nodig. Graag helpen wij jou daarbij. Waarom?

Allereerst omdat wij:
» Houden van het onderzoek, bieden graag oplossingen en delen van onze kennis. «
» Gemotiveerd zijn om met jouw informatie vele soorten creatieve content te maken. «
» Graag anderen helpen bij wat wij het leukste vinden; opstarten en het najagen van de eerste resultaten. «

Daarnaast bieden wij veel van de middelen die je nodig hebt, hebben we de juiste partners en veel ervaring met partijselectie en projectleiding. Ook gaan wij graag een lange termijn relatie aan, zodat wij samen leren, groeien en steeds betere resultaten boeken.

Daar laten wij jou van meeprofiteren.

Combinatiekorting met Online Start-Up

website maken standaard 5% korting
overige producten & diensten 10% korting
✓ abonnementen in Start-Up periode 10% korting

Kies jij voor Online Start-up en 4 producten of diensten?
Dan krijg je 5% extra korting over het totaalbedrag.