J&J Step Forward

Praktisch & Creatief

Bij J&J Step Forward werken wij graag creatief. Voor ons zijn kwaliteit en functie belangrijker dan de allermooiste vormgeving (lekker praktisch).  

Wij zijn handig met de meeste (website) content systemen, zoals WordPress. 

Wij richten ons op de mogelijkheden van het systeem en halen daar het beste uit .

Binnen 1 dag antwoord

Neem jij contact met ons op? 

Binnen één dag geven wij jou vakkundig antwoord. Zo werken wij ook tijdens ons gezamenlijk project en beheer. 

Is onze samenwerking afgerond? Ook dan staan wij bij J&J Step Forward tot 3 maanden na oplevering voor je klaar met advies. 

Advies om jou te helpen

Bij maatwerk doen we een ruime intake, zodat we samen ontdekken wat nodig is. 

We doen een concurrentie analyse, om te bepalen hoe jij je online onderscheidt.

Onze andere diensten zijn overzichtelijk. Wat je ziet, leest en kiest is wat je krijgt. Maar ook dan helpen we bij vragen. 

Werkwijze & Stappenplan

Onderzoeken samenwerking en vaststellen project

Uitvoeren project

Online activiteiten en beheer

Goed om te weten: zo werken wij standaard

Aanpak & planning
Handige extra's
Betalen & btw

Bij J&J Step Forward werken we met een vaste aanpak om het zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken voor ons en jou. Meer lezen over onze aanpak...

Zodra je hebt besteld is dit nog géén definitieve opdracht. We moeten eerst afstemmen met elkaar. Daarna krijg je een offerte en voorlopige planning. Nadat jij de offerte goedkeurt is de opdracht definitief.

Samen maken we een definitieve planning. Wij gaan natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag, maar hebben ook informatie en bestanden van jullie nodig. Denk aan een logo, je huiskleuren, lettertype, foto's etc. Maar ook een aanbetaling is randvoorwaarde om daadwerkelijk te starten.  

Zodra wij allebei tevreden zijn over het resultaat, zetten we dit  live en starten de online activiteiten met bijvoorbeeld jouw eigen website. 

Als je er later achter komt dat je graag een nieuwe pagina of iets anders wilt, dan kan je gerust contact met ons opnemen. Afhankelijk van de opdracht is dat een nieuw project of valt dat onder het (content) beheercontract dat je met ons hebt afgesloten.

Starten met online activiteiten, zoals een website laten makenof een serieuze start met Social Media, is één ding en vaak al lastig genoeg. Je betaald ervoor, maar moet zelf ook nog aardig wat tijd investeren: exact uitleggen wat je nodig hebt, informatie en bestanden aanleveren, reviews, testen etc. Bij het bestellen van de website kom je er misschien achter dat je eerst andere zaken moet regelen voordat je een mooie en goede website kan hebben:

  • huisstijl elementen zoals een logo, kleuren, lettertype etc.
  • een plan wat jouw website voor jou en je klanten moet opleveren
  • (bedrijfs)informatie die voor jouw doelgroep en klanten belangrijk is (wat zijn eigenlijk de meestgestelde vragen?)

Daarvoor bieden wij extra diensten en/of een adviestraject om te zorgen dat dit snel op orde is. Geef het aan bij je bestelling als je denkt dat je hier hulp bij nodig hebt.

Na de oplevering blijft er veel werk te doen. Voor dit werk bieden wij diverse abonnementen

  • technisch- functioneel websitebeheer; zorgen dat alles blijft werken (updates van functies, security, performance etc.)
  • content beheer; oplossen van fouten in teksten, nieuwe berichten, update van producten, diensten, informatie, teamleden etc.
  • zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, overige online marketing activiteiten, etc.  

Net als ieder bedrijf factureren wij altijd bedragen inclusief btw. Er geldt 21% btw op onze producten en diensten. Op de website en in onze offertes geven wij altijd de prijzen exclusief en inclusief btw. Mocht er per ongeluk maar 1 bedrag staan, dan is dit altijd exclusief btw (geef dit alstublieft door, dan passen we dit snel aan).

Het te betalen bedrag zal altijd overeenkomen met het bedrag uit de (aanvullende) offerte.

Bij een website en projecten vragen we standaard een aanbetaling van 40% vooraf. De resterende 60% factureren we na oplevering. Bij grote projecten laten we betalen in meer termijnen. In de offerte komen we dan tussentijdse resultaten met een te factureren bedrag overeen. 

Voor alle diensten in abonnementsvorm, zoals website- & contentbeheer, sturen we altijd vooraf een factuur die betaald moet zijn vóór de periode waar het over gaat. In overleg is betaaltermijn korting mogelijk, bijvoorbeeld bij jaarbetaling.

Bedragen onder € 150,00 exclusief btw worden altijd in 1 keer vooraf gefactureerd.

Speciale tarieven & diensten

Hardlopen, atletiek en sport in het algemeen is onze passie. Graag helpen wij teams, verenigingen en ondersteunende (gezondheid)dienstverleners met gunstige tarieven voor op hen gerichte producten.

Ook startende ondernemingen die weinig ervaring hebben met online activiteiten helpen we graag met praktische no-nonsense oplossingen en creatieve financieringsopties.